Müşteriye ne göstermeliyim?

Unite professionals to advance email dataset knowledge globally.
Post Reply
mdarafathossain

Müşteriye ne göstermeliyim?

Post by mdarafathossain »

Google Data Studio'dan etkileşimli grafik
Bu filtreyi etkinleştirerek tablolarımız iletişim kurar ve bir arama sorgusunu tıklayarak doğru açılış sayfalarının konumlandırılıp konumlandırılmadığını kolayca görebiliriz.

Bir arama sorgusuna tıkladığımızda, ona göre filtreleme yapıyoruz.

Aşağıda iki tablo arasında etkileşimin nasıl mümkün olduğuna dair bir örnek görebilirsiniz.

İşte interaktif rapor .

Google Data Studio: Guru kullanıyorum
Veri analizi becerilerinize ve faks listeler yeteneklerinize bağlı olarak GSC ve Google Data Studio araçlarının birlikte nasıl farklı şekillerde kullanılabileceğini anladık.

Verilerin okunması, tüm dijital projenin ilerleyişinin ayrıntılı bir anlık görüntüsünü sağlamak için çok önemlidir. Guru kullanımı veri seçimi, ayarlama, görselleştirme ve analizi birleştirir . Aşağıda GSC ve Data Studio araçlarının birleşiminin sonucu olan bir rapor örneği verilmiştir.

Google Search Console ile Data Studio arasındaki birleştirilmiş rapor örneği
Sonuçlar
Google Data Studio ve Search Console'un olası kullanımlarından yalnızca birkaçını gördük, ancak kullanımları sonsuzdur. Kendinize her zaman sormanızı önerdiğim sorular şunlardır:

En iyi yol ne olabilir?
Google Data Studio sonsuz bir potansiyele sahip olabilir, çünkü Google Search Console'a ek olarak tek bir raporda Google Analytics gelirini ve hatta Google Big Query gibi platformlara yüklenirse sunucu günlüklerimizi gösterebiliriz.

Google Data Studio'nun bugüne kadar birçok özelliği var ama hepsinden önemlisi her geçen gün yenilerini ekliyor. Google sayfasında her zaman güncel kalmanızı tavsiye ederim .

Google Data Studio'nun potansiyeli çok geniştir; çoğu zaman olduğu gibi sınır yalnızca hayal gücümüzdür.

SEMrush verilerini Data Studio ile entegre edin

artık mümkün!

Daha fazlasını öğrenin →
reklam illüstrasyonu
Sizi bu yazıda listelediğim çözümleri denemeye davet ediyorum: Data Studio'nun hangi kullanımı sizin için uygun?
Yorumlarda bana bildirin ve herhangi bir şüpheniz varsa benden somut bir sorun hakkında daha derinlemesine bir açıklama isteyebilirsiniz.
Post Reply