Në SalesFish, ne mezi presim të bëhemi partneri juaj i plotë dhe i integruar për të gjitha gjërat e marketingut të markës, telemarketingut dhe shërbimeve të shitjes. Ne jemi të etur të ndajmë përvojën tonë të marketingut, në mënyrë që të mund të zhvilloni një strategji të integruar të shitjeve dhe marketingut për blerjen e klientëve që përfshin telemarketing në tregun tuaj të synuar si një nga modalitetet e tij.
Ekipet tona me përvojë të shërbimeve të telemarketingut të jashtëm identifikojnë audiencën tuaj ideale të synuar, më pas zhvillojnë zgjidhje kontakti që gjenerojnë rritje të pëlqimit dhe kualifikim drejtues.
Ne nuk garantojmë se ky proces biznesi për arritjen e klientëve Të dhënat e fundit të numrit të telefonit celular potencialë të interesuar do të jetë i lehtë. Ndërtimi i një ekipi të shkëlqyer shitjesh dhe marketingu nuk ndodh pa sfida gjatë rrugës. Megjithatë, ju mund të flini më mirë, të kurseni kohë dhe të prisni me padurim për të punuar, duke e ditur që ekipi i SalesFish ka shpinën tuaj. Një e ardhme më e ndritur, më e sigurt pret me shërbim më të mirë, telefonata me përvojë, drejtues të kualifikuar, më shumë klientë dhe më shumë përfitim!
Thirrni sot ekipin tonë të profesionistëve me përvojë të shërbimeve telemarketing jashtë B2B. Ata janë të etur për t'ju ndihmuar me qëllimet tuaja strategjike dhe mund t'i përshtatin shërbimet tona të shitjes në televizion dhe telemarketingut me kërkesat tuaja unike. Shërbimet tona të jashtme janë krijuar për të mbuluar të gjitha nevojat tuaja për telemarketing. Me zgjidhje cilësore kontakti si pjesë e modelit tonë të ofrimit të shërbimeve, ne ndërtojmë marrëdhëniet me klientët që ju ndihmojnë të keni sukses në tregje konkurruese.
Zgjidhjet e Kontaktit cilësor
-