Öne çıkan snippet'ler/Google yanıtları (tablolar, madde işaretli listeler, taslak vb.) oluşturmak için yapabileceğiniz her şey.
Aşağıdaki araçları kullanarak Google ve Bilgi Grafiğinin markanızı ve onunla ilişkili varlıkları nasıl görüntülediğini anlayın:
Birkaç ay önce, tüm arama sonuçlarının %50'sinden fazlasının mobil dizinden alındığını okumuştum ; bu, masaüstü aramaların %31'inin neden mobil aramada görünmediğini açıklayabilir. Bu, insanların mobil tarafı kullanıcı amacına daha duyarlı ve satın alma aşamasına daha yakın olacak şekilde tasarladığı gerçeğiyle birleştiğinde, masaüstü aramaların sayfalarda çok daha fazla bilgi içerme eğiliminde olduğu ve bilgi arayan kişiler için daha uygun olduğu anlamına gelir .
Neden URL'lerin yalnızca %10'u masaüstü ve mobil дані telegram cihazlarda aynı konumu koruyabiliyor?
Bana göre, TO gibi faktörler ve diğer birçok şey mobilde daha yüksek olacak, çünkü web sitelerine mobil cihazlardan daha fazla kişi geliyor , dolayısıyla algoritmanın parçası olan bu küçük faktörler çok daha fazla etkileşime sahip olacak ve bu da potansiyel olarak yol açabilecek. mobil cihazda masaüstüne kıyasla daha iyi konumlara ulaşır. Sayfa hızı ve hareket halindeyken kullanım kolaylığı gibi şeyler de mobil tarafta önemli faktörler ve insanlar bir kez daha işin bu tarafı üzerinde çalışıyor. Ayrıca, okuduğum kadarıyla Google arama sonuçlarının %50'sinden fazlası mobil indeksten geliyorsa, bunun zamanla artacağını düşünmemiz gerekir ve bu nedenle masaüstü ve mobilde daha istikrarlı bir URL kümesine sahip olmamız gerekir.
Her iki SERP'de de iyi bir konumda olmak önemli mi? Masaüstündeki "iyi" bir konum Mobil Cihazda hâlâ "iyi" midir?
Bir sonraki müşterinin nereden geleceğini asla bilemeyeceğiniz için, hem masaüstü hem de mobil cihazlarda iyi sıralamalara sahip olmanın mantıklı olduğunu düşünüyorum; dolayısıyla bu cihazlardan birinde daha üst sıralarda yer almak, o müşteriyi sitenizin web sitesine getirme şansınızı artıracaktır. İstatistiklerin gösterdiği gibi, birçok durumda daha fazla insan mobil cihaz kullanıyor, bu yüzden her zaman öncelikli olarak bu konu üzerinde çalışırdım, ancak kişisel olarak hâlâ oldukça fazla miktarda trafiğim olduğundan bu aşamada masaüstünü göz ardı etmeyeceğim. masaüstü.
Herhangi bir web sitesinin görünürlüğünü değerlendirin
Masaüstü arama sonuçlarının %31'i neden mobil SERP'de görünmüyor?
-