Maliyet optimizasyonu

Unite professionals to advance email dataset knowledge globally.
Post Reply
mstakh.i.mom.i

Maliyet optimizasyonu

Post by mstakh.i.mom.i »

Nike Değer Zincirinde Destek Faaliyetleri Nike'ın destek faaliyetleri, şirketin birincil faaliyetlerinin verimliliğini ve etkinliğini artırmada önemli bir rol oynamaktadır. Altyapı, insan kaynakları yönetimi, teknoloji geliştirme ve tedarik gibi alanları kapsayan bu faaliyetler, Nike'ın rekabet avantajını korumasına yardımcı oluyor ve değer zincirinin tüm yönlerinin genel başarısına katkıda bulunmasını sağlıyor. Sağlam Altyapı Nike'ın firma altyapısı, yönetim yapısını, kalite kontrol sistemlerini ve maliyet optimizasyon uygulamalarını içerir. Nike, küresel operasyonlarında esneklik ve yanıt verebilirliği sağlayan merkezi olmayan bir yönetim yapısına sahiptir. Şirket ayrıca tüm ürünlerin yüksek standartlarını karşıladığından emin olmak için sıkı kalite kontrol standartlarını da sürdürmektedir.

Nike'ın yüksek kaliteli ürünler sunarken karlılığını korumasına yardı Özel Lider mcı olan stratejik kaynak sağlama, yalın üretim ve ölçek ekonomilerinin bir kombinasyonu ile elde edilmektedir. İnsan Kaynakları Yönetimi Nike'ın insan kaynakları yönetimi, çeşitli ve yetenekli bir iş gücünü çekmeye, elde tutmaya ve geliştirmeye odaklanır. Şirket, rekabetçi çalışan teşvikleri, kapsamlı eğitim programları ve kariyer geliştirme fırsatları sunar. Nike ayrıca çeşitliliğe ve kapsayıcılığa güçlü bir vurgu yaparak farklı geçmişlere sahip çalışanların değerli ve güçlendirilmiş hissettiği bir çalışma ortamı yaratmaya çalışır. İnsan kaynakları mükemmelliğine olan bu bağlılık, Nike'ın yenilikçiliği teşvik etmesini ve pazardaki rekabet üstünlüğünü korumasını sağlar.

Teknoloji Geliştirme Teknoloji geliştirme, Nike'ın değer zincirinin temel bir bileşenidir ve ürün tasarımı, üretimi ve sürdürülebilirliğinde yeniliği teşvik eder. Nike, ürün performansını artıran yeni teknolojiler yaratmak için araştırma ve geliştirmeye büyük yatırımlar yapar. Nike Air, Flyknit ve kendiliğinden bağlanan ayakkabılar gibi yenilikler, Nike'ın spor teknolojisinin sınırlarını zorlamaya olan bağlılığının bir kanıtıdır. Nike ayrıca, karbon ayak izini ve çevresel etkiyi azaltmayı amaçlayan "Move to Zero" gibi girişimlerle sürdürülebilir ürün geliştirmeye odaklanıyor. Tedarik Nike'ın tedarik uygulamaları, rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli malzemelerin tutarlı bir şekilde tedarik edilmesini sağlamak için tasarlanmıştır.
Post Reply