От бюрото на: Кийт Глостър Дата: Четвъртък, 6 септември 2007 г. Re: Как да генерирате PPC трафик безплатно!

Telemarketing List provides businesses with reliable phone contact databases to generate leads effectively. Strengthen your sales campaigns by connecting with verified prospects.
Post Reply
papre12

От бюрото на: Кийт Глостър Дата: Четвъртък, 6 септември 2007 г. Re: Как да генерирате PPC трафик безплатно!

Post by papre12 »

Уважаеми имейл маркетолог,

бих искал да ви дам едно изключително смело обещание. Можете лесно да генерирате високо таргетиран трафик и потенциални клиенти с плащане на клик за стотинки. Можете бързо и лесно да изградите високо адаптивен списък с имейл контакти, включващ абонати, клиенти, регистрации и продажби, за по-малко от 12 дни или по-малко, без да харчите и стотинка за PPC програми.

Знам, че това звучи малко главоломно. И честно казано, когато за първи път реших да напиша това писмо, осъзнах, че имам сериозен проблем.

Моят проблем?

Как да опиша тези мощни нови стратегии и техники, без да звучи като куп реклами? Ако издържите тук с мен няколко минути, бързо ще видите, че това, което имам да ви покажа, е данные электронной почты лесно като азбука, доста лесно за научаване и прилагане и опустошително печелившо.

Ето моята история.

Сигурен съм, че сте чували фразата „парите са в списъка“, нали? В продължение на много години самопровъзгласили се „гурута“ използват тази фраза, за да ви мотивират да започнете да изграждате своя списък с абонати.

Но това, което е толкова разочароващо във всичко това, е, че само малцина от тях всъщност споделят с вас най-съкровените си тайни за имейл маркетинг с разрешение, генериране на трафик, изграждане на списък с абонати или ви дават пълна, стъпка по стъпка система „направи първо това, после направи онова“, която да ви помогне да свършите работата!

Е, ТОВА ПРИКЛЮЧВА ДНЕС, защото точно за това е този специален доклад. Искам да премахна цялата мистерия и шум, свързани с генерирането на трафик, генерирането на потенциални клиенти, изграждането на списък с абонати и имейл маркетинга, базиран на разрешение, като цяло и да ви дам само основните, практични инструменти и техники, от които се нуждаете, за да започнете бързо да изграждате целенасочен и адаптивен списък с абонати!

Image

Не ви давам просто нещо, което съм извадил от задника си! Вместо това, ви давам същите точно систематични стъпки и инструменти, които предприемам и използвам всеки ден, за да генерирам безкраен поток от целеви трафик към моите уебсайтове, като същевременно изграждам и поддържам списъците си за дългосрочен успех!

Преди около осем години написах и продадох над 100 копия на подобна система като информационен продукт за изтегляне (електронна книга) под заглавие „Common-Sense Direct Email Marketing“ за $297.00 на брой. По дяволите, може би дори сте били сред малкото щастливци, които са закупили копие. Но какъвто и да е случаят, сега ви давам „ключовете към моето малко царство за изграждане на

списъци с абонати“ за почти безценица!

Означава ли това, че ви давам стара, остаряла информация и инструменти, които са били използвани преди осем години? Абсолютно не! Това би било като да се самоубия в бизнеса. Да не говорим за факта, че бих съсипал напълно репутацията си и бих ви загубил като потенциален абонат с един неуспешен замах!

Въпреки това, можете да бъдете сигурни, че информацията и инструментите за трафик, генериране на потенциални клиенти и изграждане на списъци с потенциални клиенти, които ще споделя с вас, са напълно актуални и авангардни. Дори бих се осмелил да кажа, че ще бъдат несравними с нищо, което сте виждали досега! Но...
Post Reply