бих искал да ви дам едно изключително смело обещание. Можете лесно да генерирате високо таргетиран трафик и потенциални клиенти с плащане на клик за стотинки. Можете бързо и лесно да изградите високо адаптивен списък с имейл контакти, включващ абонати, клиенти, регистрации и продажби, за по-малко от 12 дни или по-малко, без да харчите и стотинка за PPC програми.
Знам, че това звучи малко главоломно. И честно казано, когато за първи път реших да напиша това писмо, осъзнах, че имам сериозен проблем.
Моят проблем?
Как да опиша тези мощни нови стратегии и техники, без да звучи като куп реклами? Ако издържите тук с мен няколко минути, бързо ще видите, че това, което имам да ви покажа, е данные электронной почты лесно като азбука, доста лесно за научаване и прилагане и опустошително печелившо.
Ето моята история.
Сигурен съм, че сте чували фразата „парите са в списъка“, нали? В продължение на много години самопровъзгласили се „гурута“ използват тази фраза, за да ви мотивират да започнете да изграждате своя списък с абонати.
Но това, което е толкова разочароващо във всичко това, е, че само малцина от тях всъщност споделят с вас най-съкровените си тайни за имейл маркетинг с разрешение, генериране на трафик, изграждане на списък с абонати или ви дават пълна, стъпка по стъпка система „направи първо това, после направи онова“, която да ви помогне да свършите работата!
Е, ТОВА ПРИКЛЮЧВА ДНЕС, защото точно за това е този специален доклад. Искам да премахна цялата мистерия и шум, свързани с генерирането на трафик, генерирането на потенциални клиенти, изграждането на списък с абонати и имейл маркетинга, базиран на разрешение, като цяло и да ви дам само основните, практични инструменти и техники, от които се нуждаете, за да започнете бързо да изграждате целенасочен и адаптивен списък с абонати!

Не ви давам просто нещо, което съм извадил от задника си! Вместо това, ви давам същите точно систематични стъпки и инструменти, които предприемам и използвам всеки ден, за да генерирам безкраен поток от целеви трафик към моите уебсайтове, като същевременно изграждам и поддържам списъците си за дългосрочен успех!
Преди около осем години написах и продадох над 100 копия на подобна система като информационен продукт за изтегляне (електронна книга) под заглавие „Common-Sense Direct Email Marketing“ за $297.00 на брой. По дяволите, може би дори сте били сред малкото щастливци, които са закупили копие. Но какъвто и да е случаят, сега ви давам „ключовете към моето малко царство за изграждане на
списъци с абонати“ за почти безценица!
Означава ли това, че ви давам стара, остаряла информация и инструменти, които са били използвани преди осем години? Абсолютно не! Това би било като да се самоубия в бизнеса. Да не говорим за факта, че бих съсипал напълно репутацията си и бих ви загубил като потенциален абонат с един неуспешен замах!
Въпреки това, можете да бъдете сигурни, че информацията и инструментите за трафик, генериране на потенциални клиенти и изграждане на списъци с потенциални клиенти, които ще споделя с вас, са напълно актуални и авангардни. Дори бих се осмелил да кажа, че ще бъдат несравними с нищо, което сте виждали досега! Но...