ФАКТ №2. Без голям списък с имейл контакти за абонамент нямате начин да изградите връзка с потенциалните си клиенти с течение на времето. (Известен факт е, че повечето хора няма да купуват от вас само след едно запознаване с вашия продукт или бизнес... така че ако нямате начин те да ви дадат имейла си, за да можете да се свържете с тях, губите 98% от продажбите си.)
ФАКТ №3. Наличието на голям и адаптивен списък с имейл контакти за абонамент е най-добрата защита срещу конкуренцията. Конкурент може бързо да копира вашия продукт или да излезе с по-добър... но единственото нещо, което конкурент не може да копира, е вашият
списък с имейл контакти за абонамент.
ФАКТ №4. С голям и адаптивен списък с имейл контакти за абонамент не е нужно да се притеснявате за създаването на свои собствени продукти (ако не искате). Аматьорите губят съня си заради продукта... Продуктите са много. Опитните маркетолози се фокусират върху това да станат майстори в изграждането на масивни висококачествени имейл списъци за абонати БЪРЗО (и най-накрая).
ФАКТ №5. Наличието на голям и адаптивен имейл списък магазин за абонати ви позволява да си напишете собствената заплата. Нуждаете се от бърз приток на пари... тогава просто изпратете специална оферта до вашия списък.

Така че, както съм сигурен, че ще се съгласите, е наложително
да започнете да изграждате свой собствен имейл списък за абонати!
Проблемът обаче беше, че след като купих, прочетох, гледах и слушах повечето, ако не и всички електронни доклади, електронни книги, CD-та със семинари и DVD курсове за домашно обучение на гурутата, си тръгвах силно разочарован от информацията, която бях закупил!
Виждате ли, много от информацията, съветите, инструментите и стратегиите, разкрити в техните свръхрекламирани и скъпи информационни продукти, всъщност изобщо не бяха тайни, както те възкликваха. Вместо това, можеха лесно да бъдат намерени онлайн за много по-малко от това, което бях платил, ако знаехте къде да търсите и какво да търсите!
Разбира се, разбрах за всичко това едва след като закупих материалите им! Предполагам, че това е цената, която плащаш, когато тепърва започваш в интернет.
По-лошото е, че почти винаги си лягах с мисълта, че нещо ужасно липсва в уравнението. Тогава този настойчив и безмилостен въпрос ме удряше право в очите посред нощ!