Tu'u lelei meainu: Fa'afefea ona fa'ateleina tupe maua mo lau pa po'o le fale uaina

Telemarketing List provides businesses with reliable phone contact databases to generate leads effectively. Strengthen your sales campaigns by connecting with verified prospects.
Post Reply
aysha660

Tu'u lelei meainu: Fa'afefea ona fa'ateleina tupe maua mo lau pa po'o le fale uaina

Post by aysha660 »

E faʻafefea ona faʻateleina tupe maua o lau pa poʻo le fale uaina? Siaki fautuaga na saunia e RCKY mo lau pisinisi, faʻateleina au tupe maua ma amata faʻatau atili!

O le faʻamaʻi na aumaia ai se faasologa o suiga i le taumafaina masani a Pasila ma le lalolagi atoa.

O nisi o nei suiga na i ai se aafiaga i le tele o galuega tau tamaoaiga, ae tele lava i nofoaga e pei o pa, fale uaina ma faleteuoloa meainu.

O le mea lea, e pule i pisinisi ma latou tagata e suʻe ni fofo e faʻamoemoe e faʻafetaui a latou pisinisi i le mea moni fou.

I lenei ituaiga o malafoni e faasaga i lisi email pisinisi ma tagata fa'atau le taimi ma faigata e mafua mai i le faʻamaʻi, na tulaʻi mai le faʻatauina o se isi auala e faʻateleina ai tupe maua o pa, fale uaina ma faleteuoloa meainu, ma fesoasoani i le toe faʻaleleia o gaioiga leiloa.

Pe le'o fa'atauina e lau pa, fale uaina ma le tufatufaina o meainu oloa e ala i le tilivaina mo le tiliva ile fale?

Aua ne'i toe fa'amaimauina se taimi, siaki fautuaga o lo'o tu'uina atu i lalo, ma fa'atino fa'ata'ita'iga e fa'ateleina ai tupe maua a lau fa'alapotopotoga.

1. Fa'asalalau i luga o polokalame fa'asoa
Na e mafaufau e uiga i le faʻalagolago i le vaʻaia o le tuʻuina atu o polokalama e pei o le iFood e faʻateleina ai au faʻatau ma maua le tele o poloaiga?

Image

E ala i le tu'uina atu o polokalama, e mafai ona e fa'atau atu au oloa ma meainu i le faitau afe o tagata e latalata i lau fa'alapotopotoga, e aunoa ma le latou o mai ia te oe.

Ma o le mea e sili ona lelei, o le tele o polokalama faʻapipiʻi i luga o le maketi o loʻo ofoina atu auaunaga faʻafeiloaʻi e ala i le App lava ia, o lona uiga e mafai ona e faʻamagaloina le faʻafaigaluegaina i le faʻafaigaluegaina o avefeʻau uila ma le faʻatauina o uila afi ma isi taʻavale mo le tilivaina.

E ala i le faʻaogaina o nofoaga o loʻo ofoina mai e le faʻaogaina o polokalama, o le a mautinoa lava e mafai ona e faʻateleina tupe maua o lau pa poʻo le fale uaina.

E taua foi le faʻamaonia o le faʻaogaina o polokalama e sili atu le vaʻaia, mauaina le faitau afe o poloaiga i aso uma ma, o le mea lea, e mafai foi ona fesoasoani i le faʻalauiloaina atili o lau faʻalapotopotoga i le itulagi.

Tau lava o le nofouta i totogifuapauina o loʻo totogi, fai se suʻesuʻega loloto o au tupe aʻo leʻi teufaafaigaluega i nei mea faigaluega, lelei?

2. Teu fa'afaigaluega i le fa'alauiloaina o lau fa'asoa
O le isi filifiliga sili ona lelei e faʻateleina ai taunuʻuga o lau tuʻuina atu ma faʻateleina tupe maua o lau pa poʻo le uaina o loʻo i luga o faʻasalalauga lautele.

Instagram ma Facebook , mo se faʻataʻitaʻiga, e faitau miliona tagata faʻaoga iinei i Pasila ma piliona i le lalolagi atoa.

Na e tu e mafaufau pe toafia tagata latalata i lau pisinisi e faʻaogaina ala o fesoʻotaʻiga i aso uma?

O le mea lea, e tatau ona e faʻaogaina le gafatia ma le vaʻaia o fesoʻotaʻiga lautele e faʻalauiloa ai lau pisinisi.

Fa'atuina se fa'atasi i luga o fa'asalalauga fa'aagafesootai, fa'atautaia fa'asalalauga ma fa'alauiloa, 'aua le fa'atauva'a i lou fatufatua'i e faatosina mai ai tagata lautele ma fegalegaleai ma fa'amatalaga ma fa'asalalauga.

O le tele o le va'aia o lau pa po'o le uaina i luga o fa'asalalauga fa'asalalau, o le tele fo'i lea o le aofa'i o fa'atonuga na maua.

3. Bet i luga o tulaga lelei afifiina
O le tu'uina atu o meainu lelei e ofoina atu fo'i le afifiina atamai ma le fatufatua'i .

I lenei tulaga, e mafai foi e se fale uaina ona faʻatau atu meainu malulu. I lenei tulaga, o nei meainu e manaʻomia ona oʻo atu i le tagata faʻatau i se vevela lelei mo le taumafaina.

Ae ui i lea, o le afifiina e mafai foi ona aoga i isi faʻamoemoega e ese mai le faʻatagaina o le oloa e tuʻuina atu ma le lelei. Ole mea autu ole maketi ma faʻasalalauga.

So'o se fa'ato'aga uaina e popole i le manatuaina e tu'uina atu ai le afifiina ma lona igoa, po'o se fa'ailoga fa'apitoa e manatua ai e tagata.

4. Fausia fa'amatalaga lelei meainu
Ae fa'afefea pe a filifilia meainu e avatu? I le taimi nei e taua tele le faʻatupeina o le uaina i le fatuina o faʻamatalaga lelei e faʻaosofia ai tagata.

O loʻo i ai le tele o faʻamatalaga e faʻamaonia ai, i totonu o polokalama poʻo upega tafaʻilagi, pe a vaʻaia e tagata se faʻamatalaga lelei, latou te lagona le sili atu ona faʻatau.

E tupu foi le faafeagai, o lona uiga: o le vaai i se oloa e aunoa ma se faʻamatalaga e mafua ai le le fiafia e faʻatau. E mafua ona o le faʻamatalaga e sili atu le mautinoa e uiga i mea o loʻo e faʻatau.

Ae ui i lea, e taua le faʻamaonia o lenei faʻamatalaga e mafai ona faʻapitoa, talanoa e uiga i mea o loʻo i ai le meainu, pe mafai foi ona avea ma faʻamatalaga sili atu.

I le tulaga o le tala malie, o le faʻamoemoe o le taumafai lea e faʻamaonia tagata ia lagona se lagona e naʻo lena mea inu e mafai ona ofoina atu.

5. Tuuina atu fa'aitiitiga fa'aitiitiga ma fa'atau fua
Afai o lo'o iai lau pa po'o lau fagu uaina i luga o fa'aoga autu a le itulagi ma fa'apea fo'i i luga o fa'asalalauga fa'aagafesootai, o lo'o e i ai i le ala sa'o...

Ae ui i lea, e mafai lava ona faʻamalamalamaina nisi o taʻiala e mafai ona fesoasoani e faʻateleina tupe maua ma le numera o poloaiga na maua.

Fa'aitiitiga fa'aitiitiga ma fa'atau fua, mo se fa'ata'ita'iga, o ta'iala sili ia mo le fa'atosinaina o tagata lautele ma fa'ateleina tupe maua a lau pa po'o le fale uaina.

E taua le faʻamaonia o le faʻatau fua o se taʻiala sili ona lelei e le gata e tosina mai ai, ae faʻapea foʻi le taofia o tagata faʻatau.

Ae ui i lea, e taua tele le mafaufau i le tau e maua mai i le tuʻuina atu fua. A uma, e tatau ona totogi le tagata e kilivaina, o lona uiga e manaʻomia le fesoasoani.

Faʻalagolago i le fuafuaga a le winery, o lenei tau faʻatau e mafai ona tuʻufaʻatasia i le tau o mea inu ...

I le isi itu, o fa'aitiitiga fa'aitiitiga fa'amalieina tagata fa'atau o lo'o manana'o e fa'amaonia tupe teu lelei i luga oa latou oka.

O le tuʻuina atu o kuponi faʻaitiitiga i luga o le faʻatonuga muamua, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma se mea sili ona lelei.

6. Ia mautinoa tiliva vave
E le masani ona fa'amalieina tagata fa'atau pe a umi se taimi e fa'atau atu ai nai lo le maliliega.

O le mea lea, e le fautuaina le tolopoina o tiliva e fesoʻotaʻi ma poloaiga na maua, pe ala i le tuʻuina atu o le App, telefoni poʻo WhatsApp.

Fa'atulaga se fausaga tu'uina atu e fa'amaonia ai le fa'atosina sili e mafai ai ona fa'ataunu'u poloaiga na maua.

O se auala lelei e fai ai lenei mea, ae i le taimi lava e tasi e taugata, o le teu faʻafaigaluega i lau lava vaʻa. O lenei mea e aloese ai mai faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le avanoa o faʻasalalauga lona tolu.

I le isi itu, e le o faleoloa uma e mafai ona maua a latou lava tagata tilivaina, ma tuʻu ai i latou i le alofa tunoa o tagata mai fafo o loʻo galulue mo polokalama.

I lenei tulaga, o le mea sili e tatau ona lesitala i luga o le tele o talosaga e mafai, e le gata mo faleaiga maketi ma mo avetaavale tiliva.

O le isi auala e fa'amautinoa ai le fa'avavevave o tilivaina o le fa'aavanoaina lea mo le fa'aolaina, a itiiti mai i le amataga, na'o mea ia e sili ona maualuga le gaosiga. E mafai ona faafaigofieina le auala e momoli atu ai le tagata tiliva.

7. Tausia le faamalieina o tagata faatau
O tagata fa'amalieina o le a latou faia ni oka fou ma e foliga mai o le a fautuaina lou fale i aiga ma uo.

O le mea lea, iloa le faʻalogo i tagata faʻatau ma a latou fautuaga, faʻapea foʻi ma le auala e maua ai faitioga ma foia le le fiafia.

Va'ai lelei ina ia fa'aitiitia mea sese ma 'aua ne'i toe tupu.

E tusa lava pe tupu se mea e le masani ai, ia nofouta e ono tupu ni faaletonu i nisi taimi, ae peitai, o le sailia o ni faaleleiga ma le iloa pe faapefea ona foia le tulaga e taua.

8. Tausia lelei le puleaina o mea tau tupe
E leai se aoga o le ofoina atu o se tautua tiliva lelei pe afai e leai se fa’amaumauga lelei ma le fa’atonutonuina o tupe e fa’atinoina e le fale’aiga e fesoasoani ai i le fa’ateleina o tupe maua.

O le iloa tonu o le averesi o le pepa oka o se metric taua tele mo le faleaiga ina ia mafai ona fuafua lelei ma sili atu le faʻatupeina.

E taua foi le iloa e uiga i totogifuapauina uma o loʻo tuʻuina atu ia te oe e faʻapipiʻi polokalama, ina ia mafai ai ona faʻamalieina tau o poloaiga.

O le mea moni, o le ofoina atu o faʻasalalauga e aunoa ma le iloa o le aʻafiaga tau tupe o le a latou maua o se fuafuaga sili ona leaga. O fa'alauiloa uma e tatau ona fa'atatauina lona a'afiaga.

O isi fesili taua e mafai ona taliina ma le pulea lelei o mea tau tupe o:

O le a le aofa'i o tupe fa'aalu mo le tu'uina atu o meainu?
E mafai ona faʻaititia le numera o ave taavale afi pe manaʻomia le faʻateleina o le vaʻa?
O fa'amalieina le mana'oga?
Faatasi ai ma le tele o isi.
Post Reply