Marketing me Tekst për Palestra: Si Të Tërheqësh Më Shumë Anëtarë

Telemarketing List provides businesses with reliable phone contact databases to generate leads effectively. Strengthen your sales campaigns by connecting with verified prospects.
Post Reply
Mitu100@

Marketing me Tekst për Palestra: Si Të Tërheqësh Më Shumë Anëtarë

Post by Mitu100@ »

Marketingu me tekst është një mënyrë e mirë për palestrën të tërheqë anëtarë të rinj. Gjithashtu, ndihmon për të mbajtur anëtarët ekzistues të angazhuar. Ai përfshin dërgimin e mesazheve SMS te njerëzit. Këto mesazhe mund të jenë për oferta speciale. Ato gjithashtu mund të jenë për oraret e reja të klasave. Përveç kësaj, mund të jenë kujtime për ngjarje. Por, duhet të siguroheni që mesazhet tuaja të jenë interesante. Ato duhet të jenë të shkurtra dhe të drejtpërdrejta. Gjithashtu, mos i dërgoni shumë shpesh. Njerëzit mund të mërziten nëse marrin shumë mesazhe. Për shembull, ju mund të dërgoni një mesazh një herë në javë. Ose, mund të dërgoni vetëm kur keni ndonjë lajm të rëndësishëm. Më tej, sigurohuni që keni lejen e njerëzve për t'u dërguar mesazhe. Kjo është e rëndësishme për të respektuar privatësinë e tyre. Në fund të fundit, marketingu me tekst mund të jetë shumë efektiv. Ai ju ndihmon të lidheni shpejt me shumë njerëz.

Pse Është i Rëndësishëm Marketingu me Tekst për Palestra?

Marketingu me tekst ofron disa avantazhe Bleni Lista e Numrave të Telefonit për palestrat. Së pari, ai është i shpejtë. Mesazhet SMS arrijnë te njerëzit menjëherë. Kjo do të thotë që ju mund të ndani lajme të menjëhershme. Për shembull, nëse keni një ofertë të papritur, mund t'ua dërgoni menjëherë anëtarëve. Përveç kësaj, ai ka një shkallë të lartë hapjeje. Shumica e njerëzve i hapin mesazhet e tyre SMS brenda pak minutash nga marrja. Kjo siguron që mesazhi juaj të shihet. Ndryshe nga emailet, të cilat ndonjëherë mund të përfundojnë në dosjen spam. Më tej, marketingu me tekst është personal. Ju mund t'i personalizoni mesazhet me emrin e anëtarit. Kjo e bën mesazhin të ndihet më personal dhe tërheqës. Përveç kësaj, ai është kosto-efektiv. Krahasuar me metodat e tjera të marketingut, dërgimi i mesazheve SMS është relativisht i lirë. Kjo e bën atë një zgjedhje të mirë për bizneset e vogla dhe të mesme. Si rrjedhojë, ai mund të rrisë angazhimin e anëtarëve. Ju mund të dërgoni kujtime për klasat ose oferta ekskluzive për anëtarët besnikë. Kjo i inkurajon ata të qëndrojnë aktivë dhe të përfshirë.

Image

Llojet e Mesazheve Tekstesh që Palestrat Mund Të Dërgojnë

Palestrat mund të dërgojnë lloje të ndryshme mesazhesh tekstesh. Një lloj është për oferta promocionale. Këto mund të jenë zbritje për anëtarësime të reja. Ato gjithashtu mund të jenë oferta speciale për anëtarët ekzistues. Për shembull, "Trego këtë mesazh për të marrë 20% zbritje për muajin e ardhshëm!" Një lloj tjetër është për përditësimet e klasave. Ju mund t'u dërgoni anëtarëve njoftime për orare të reja. Gjithashtu, mund t'i informoni për çdo anulim të klasave. Për shembull, "Klasa e jogës e sotme në orën 18:00 është anuluar." Më tej, mund të dërgoni kujtime për klasat e rezervuara. Kjo i ndihmon anëtarët të mos harrojnë orarin e tyre. Për shembull, "Ju kujtojmë se keni një klasë spinning nesër në orën 9:00." Përveç kësaj, mesazhet mund të përdoren për njoftime për ngjarje. Ju mund t'i ftoni anëtarët në ngjarje speciale. Këto mund të jenë seminare shëndetësore ose sfida fitnesi. Për shembull, "Bashkohuni me ne për një seminar falas mbi ushqimin të shtunën!" Në fund të fundit, mund të dërgoni mesazhe urimi për ditëlindje. Kjo është një mënyrë e thjeshtë për të treguar kujdes. Për shembull, "Gëzuar ditëlindjen nga palestra jonë! Gëzoni një seancë stërvitore falas këtë javë."

Si Të Ndërtoni Një Listë Kontakti Për Marketingun me Tekst

Për të filluar marketingun me tekst, ju duhet të ndërtoni një listë kontakti. Së pari, ofroni një mundësi regjistrimi. Vendosni tabela regjistrimi në palestër. Kërkojuni anëtarëve të rinj numrin e tyre të telefonit gjatë regjistrimit. Gjithashtu, mund të keni një formular regjistrimi në faqen tuaj të internetit. Sigurohuni që të shpjegoni se ata do të marrin mesazhe promocionale. Më tej, ofroni stimuj për regjistrim. Për shembull, ofroni një zbritje ose një seancë stërvitore falas për ata që regjistrohen. Kjo i inkurajon njerëzit të japin numrin e tyre të telefonit. Përveç kësaj, promovoni listën tuaj të kontakteve në mediat sociale. Postoni lidhje ku njerëzit mund të regjistrohen për të marrë mesazhe. Gjithashtu, përdorni marketingun me email për të promovuar regjistrimin në listën e teksteve. Nëse keni tashmë një listë email-esh, pyesni nëse ata dëshirojnë të marrin edhe mesazhe SMS. Së fundi, sigurohuni që të jeni të qartë për vlerën që ata do të marrin. Shpjegoni se ata do të marrin oferta ekskluzive dhe përditësime të rëndësishme.

Këshilla Për Fushata Efektive Marketingu me Tekst

Për të pasur fushata efektive marketingu me tekst, ndiqni disa këshilla. Së pari, mbajeni mesazhin tuaj të shkurtër dhe të drejtpërdrejtë. Njerëzit zakonisht nuk lexojnë mesazhe të gjata SMS. Shkoni drejtpërdrejt në pikë. Përveç kësaj, personalizoni mesazhet tuaja. Përdorni emrin e anëtarit kur është e mundur. Kjo e bën mesazhin të ndihet më personal. Më tej, përfshini një thirrje të qartë në veprim. T'u thoni anëtarëve saktësisht se çfarë dëshironi që ata të bëjnë. Për shembull, "Rezervoni klasën tuaj tani!" ose "Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë detaje." Gjithashtu, dërgoni mesazhe në kohën e duhur. Shmangni dërgimin e mesazheve shumë vonë natën ose herët në mëngjes. Mendoni për kohën kur anëtarët tuaj ka të ngjarë t'i lexojnë mesazhet. Përveç kësaj, mos dërgoni shumë mesazhe. Bombardimi i njerëzve me mesazhe mund t'i bëjë ata të çregjistrohen. Në fund të fundit, analizoni rezultatet tuaja. Shikoni sa njerëz i hapin dhe ndërveprojnë me mesazhet tuaja. Përdorni këtë informacion për të përmirësuar fushatat tuaja të ardhshme.

Mjetet e Marketingut me Tekst Për Palestra

Ekzistojnë disa mjete që mund t'i përdorni për marketingun me tekst. Së pari, kërkoni për një platformë marketingu me tekst. Këto platforma ju lejojnë të dërgoni mesazhe SMS te shumë njerëz njëherësh. Ato gjithashtu ofrojnë veçori si planifikimi i mesazheve dhe segmentimi i listës së kontakteve. Disa platforma popullore përfshijnë Twilio, SimpleTexting dhe Sendinblue. Më tej, sigurohuni që platforma të integrohet me sistemet tuaja ekzistuese. Për shembull, nëse përdorni një softuer menaxhimi për palestrën, kontrolloni nëse mund të lidhet me platformën e marketingut me tekst. Kjo e bën më të lehtë menaxhimin e kontakteve tuaja. Përveç kësaj, disa platforma ofrojnë analiza. Kjo ju ndihmon të gjurmoni performancën e fushatave tuaja. Ju mund të shihni sa mesazhe janë dërguar, sa janë hapur dhe sa klikime keni marrë në ndonjë lidhje të përfshirë. Së fundi, merrni parasysh koston e platformës. Çmimet ndryshojnë në varësi të numrit të mesazheve që dërgoni dhe veçorive që ju nevojiten. Zgjidhni një platformë që i përshtatet buxhetit tuaj dhe ofron funksionalitetin e nevojshëm.
Post Reply